2023-2024 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

08 Temmuz 2024 Pazartesi


2023- 2024 AKADEMİK YILI MEZUNİYETİ

                  Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023- 2024 eğitim – öğretim yılı mezuniyet töreni 02.07. 2024 tarihinde ilçe kapalı spor düzenlendi.
                 Şebinkarahisar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Mezuniyet törene Rektörümüz Prof Dr. Yılmaz CAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN, ŞSHMYO Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Aşkın TEKİN İlçe Protokolü, Kurum amirleri, STK’ lar, ilçe halkı, okulumuzun akademik ve idari personelleri katıldı.
                  Törende bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN,” Sevgili öğrenciler, bu gün ön lisans eğitimi tamamlayıp mezun oluyorsunuz. Şunu bilmenizi isterim, üniversiteler, bu binalar, bu yerleşkeler sizin için var. Siz olmasanız bunların hiç biri olmazdı. Sizler sadece üniversitelerin varlık nedeni değil aynı zamanda ülkemizin de geleceğisiniz. Buradan aldığınız bilgi ve tecrübelerle ülkemize ve insanlığa güzel hizmetler sunacağınıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle mezuniyetinizi kutluyor, sizlere başarı dolu bir hayat diliyorum” dedi. İlçe Kaymakamı Yasin ARDIÇ öğrencilerin mezuniyetlerini tebrik etti.
                   Konuşmaların ardından; MYO birinci, ikinci ve üçüncülerine diplomaları ve plaketleri verildi. Tören MYO birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakması, İlk ve Acil Yardım programı ve Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencilerinin mezuniyet andı , yarışmada dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi, tüm öğrencilerin mezuniyet belgelerinin verilmesi, kep atma töreni ve müzik dinletisiyle sona erdi.
                Bizlerde mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diler, törenimize katılan her kese teşekkür eder saygılar sunarız.